Danışma Kurulu

Prof. Dr. Ahmet AKSIN (Fırat Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi)
Prof. Dr. Bünyamin KOCAOĞLU (Milli Savunma Üniversitesi Fatih Harp Tarihi Araştırmaları Enstitüsü Müdürü)
Prof. Dr. Fevzi ÇAKMAK (Dokuz Eylül Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Öğretim Üyesi)
Prof. Dr. Muammer ERBAŞ (Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı)
Prof. Dr. Nadim MACİT (Ege Üniversitesi Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü Müdürü)
Prof. Dr. Osman KÖSE (Milli Savunma Üniversitesi Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Dekanı)
Prof. Dr. Sadiye TUTSAK (Uşak Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi)
Prof. Dr. Şenol KANTARCI (Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi)
Prof. Dr. Timuçin KODAMAN (Süleyman Demirel Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi)
Doç. Dr. Ali Faik DEMİR (Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi)
Doç. Dr. Derya Durusu EMEK SAVAŞ (Dokuz Eylül Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi)